Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Erdoğan Çay Fırlattı, 7 kişinin katledildiği saldırıyla ilgili gözaltı sayısı 13 ..., Erdoğan ayrıca, cuma namazını rize'nin güneysu ilçesindeki merkez camisi'nde kıldı.

Erdoğan Çay Fırlattı, 7 kişinin katledildiği saldırıyla ilgili gözaltı sayısı 13 ..., Erdoğan ayrıca, cuma namazını rize'nin güneysu ilçesindeki merkez camisi'nde kıldı.. Geçen hafta selin vurduğu rize'de kaybolan 6 kişinin cansız bedenine ulaşıldığını belirten erdoğan diğer 2'si için yoğun gayret gösteriliyor dedi. Ardından da, sayın cumhurbaşkanı erdoğan, neden çay dağıtma ihtiyacı hissediyorsunuz? Cbaskani tayyip erdogan'ın afet bölgesi olan rize'de vatandaşlara o bölgede en çok üretilen (bilinen?) çay fırlatma hadisesidir. Erdoğan'dan marmaris'te çay dağıtımı #shorts. Erdoğan'ın çay dağıtması ile ilgili sosyal medyada paylaşılan bir video çok konuşuldu.

Temiz su dagitsan sevaba girersin. Erdoğan'ın burada kendisini dinleyenlere otobüsün üzerinden çay atması büyük tepki ile karşılandı. Büyük bir konvoyla ilçeye giren ve ardından vatandaşlara konuşma yapan erdoğan, yine çay fırlattı. Yangın nedeniyle evlerini ve hayvanlarını kaybeden yurttaşlara seslenen erdoğan yine çay fırlattı. Marmaris'te çıkan yangınların ardından bölgeye giden akp genel başkanı ve cumhurbaşkanı erdoğan, burada yaptığı konuşmanın ardından halka çay fırlattı.

TV5 Televizyonu - Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marmaris'te çay ...
TV5 Televizyonu - Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marmaris'te çay ... from lookaside.fbsbx.com
Geçen hafta selin vurduğu rize'de kaybolan 6 kişinin cansız bedenine ulaşıldığını belirten erdoğan diğer 2'si için yoğun gayret gösteriliyor dedi. Cbaskani tayyip erdogan'ın afet bölgesi olan rize'de vatandaşlara o bölgede en çok üretilen (bilinen?) çay fırlatma hadisesidir. Yangın nedeniyle evlerini ve hayvanlarını kaybeden yurttaşlara seslenen erdoğan yine çay fırlattı. Büyük bir konvoyla ilçeye giren ve ardından vatandaşlara konuşma yapan erdoğan, yine çay fırlattı. Temiz su dagitsan sevaba girersin. Erdoğan'ın yangın bölgesine vatandaşlara çay fırlattığı görüntülere sosyal medyadan tepki yağdı. Erdoğan'ın açıklamasından satır başları şöyle Erdoğan, konuşmasının ardından sel bölgelerinde yaptığı gibi yine halka çay fırlattı.

.geçmesi gereken yolun kapatılması ilginçken, bu devamlılığı süren felakette insanlara çay fırlatması daha ironik bir durum.

Yangınların sebebi konusunda tereddüdümüz yok. + cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan, orman yangınlarının devam ettiği muğla'nın marmaris i̇lçesinde yaptığı konuşmanın ardından vatandaşlara çay fırlattı. Erdoğan afet bölgesi rize'de sel ile sarsılan vatandaşlara çay fırlattı. Akp genel başkanı ve cumhurbaşkanı tayyip erdoğan afet bölgesi rize'de sel ile sarsılan yurttaşlara çay fırlattı. Erdoğan'ın açıklamasından satır başları şöyle Erdoğan'ın burada kendisini dinleyenlere otobüsün üzerinden çay atması büyük tepki ile karşılandı. 45 helikopterimiz noktasal söndürmeyi gerçekleştiriyor. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, türkiye'nin dört bir yanında art arda çıkan yangınlardan sonra yangın bölgeleri arasında bulunan marmaris'te yaptığı konuşmanın ardından vatandaşlara çay fırlattı. Cumhurbaşkanı erdoğan, gaziantep'te yaptığı konuşmanın akabinde yine yurttaşlara çay fırlattı. Erdoğan afetzedelere yine çay paketi fırlattı. Akp'li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, marmaris'te yaptığı açıklamada mağduriyetlerin giderilmesi için yine vatandaşa çağrı yaptı. Erdoğan'ın bu hareketi sosyal medyada vatandaşlar tarafından tepki ile karşılandı. Temiz su dagitsan sevaba girersin.

Erdoğan, konuşmasının ardından ise sel bölgelerinde yaptığı gibi yine halka çay fırlattı. Yangınlar için muğla'ya giden erdoğan burada da vatandaşlara çay fırlatınca tepki çekti. Geçen hafta selin vurduğu rize'de kaybolan 6 kişinin cansız bedenine ulaşıldığını belirten erdoğan diğer 2'si için yoğun gayret gösteriliyor dedi. Sel felaketinin ardından bölgeyi ziyaret eden erdoğan'ın yurttaşlara çay fırlatma görüntüleri tepki çekmişti. Cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan, orman yangınlarının devam ettiği muğla'nın marmaris i̇lçesinde yaptığı konuşmanın ardından vatandaşlara çay fırlattı.

KONDA genel müdürü Ağırdır: Erdoğan seçilse bile AKP ...
KONDA genel müdürü Ağırdır: Erdoğan seçilse bile AKP ... from i.medyafaresi.com
Akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, marmaris'ten ayrılırken içinde bulunduğu otobüsün açık kapısından yolun kenarında duran bir gruba da çay paketi fırlattı. Temiz su dagitsan sevaba girersin. Sel felaketinin ardından bölgeyi ziyaret eden erdoğan'ın yurttaşlara çay fırlatma görüntüleri tepki çekmişti. Erdoğan'ın konuşmasından bazı satırbaşları şöyle: Yangınlar için muğla'ya giden erdoğan burada da vatandaşlara çay fırlatınca tepki çekti. Herne'den sel felaketi mağdurları için yardım. Yangın nedeniyle evlerini ve hayvanlarını kaybeden yurttaşlara seslenen erdoğan yine çay fırlattı. Akp genel başkanı ve cumhurbaşkanı tayyip erdoğan afet bölgesi rize'de sel ile sarsılan yurttaşlara çay fırlattı.

Cumhurbaşkanı erdoğan, gaziantep'te yaptığı konuşmanın akabinde yine yurttaşlara çay fırlattı.

Erdoğan, konuşmasının ardından ise sel bölgelerinde yaptığı gibi yine halka çay fırlattı. Erdoğan'ın attığı çaydan almak isteyen vatandaşlar sosyal mesafe dinlemedi. Erdoğan'ın burada kendisini dinleyenlere otobüsün üzerinden çay atması büyük tepki ile karşılandı. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, türkiye'nin dört bir yanında art arda çıkan yangınlardan sonra yangın bölgeleri arasında bulunan marmaris'te yaptığı konuşmanın ardından vatandaşlara çay fırlattı. Yangın nedeniyle evlerini ve hayvanlarını kaybeden yurttaşlara seslenen erdoğan yine çay fırlattı. Akp'li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, marmaris'te yaptığı açıklamada mağduriyetlerin giderilmesi için yine vatandaşa çağrı yaptı. Erdoğan'dan marmaris'te çay dağıtımı #shorts. Cumhurbaşkanı erdoğan, gaziantep'te yaptığı konuşmanın akabinde yine yurttaşlara çay fırlattı. Akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, marmaris'ten ayrılırken içinde bulunduğu otobüsün açık kapısından yolun kenarında duran bir gruba da çay paketi fırlattı. Akp'li cumhurbaşkanı tayyip erdoğan afet bölgesi rize'de sel ile sarsılan yurttaşlara çay fırlattı. Geçen hafta selin vurduğu rize'de kaybolan 6 kişinin cansız bedenine ulaşıldığını belirten erdoğan diğer 2'si için yoğun gayret gösteriliyor dedi. Herne'den sel felaketi mağdurları için yardım. Temiz su dagitsan sevaba girersin.

Erdoğan'ın burada kendisini dinleyenlere otobüsün üzerinden çay atması büyük tepki ile karşılandı. Akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, marmaris'ten ayrılırken içinde bulunduğu otobüsün açık kapısından yolun kenarında duran bir gruba da çay paketi fırlattı. Erdoğan, marmaris'ten ayrılırken yol kenarında bekleyen vatandaşlara otobüsten çay fırlattı. Recep tayyip erdoğan, memleketi rize'nin sel bölgesi güneysu ilçesinde sel mağduru vatandaşlara çay fırlattı. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, türkiye'nin dört bir yanında art arda çıkan yangınlardan sonra yangın bölgeleri arasında bulunan marmaris'te yaptığı konuşmanın ardından vatandaşlara çay fırlattı.

Deniz Zeyrek çay krizini yazdı! AK Parti Erdoğan'a karşı
Deniz Zeyrek çay krizini yazdı! AK Parti Erdoğan'a karşı from ovz9m4bd.rocketcdn.com
.sel mağduru vatandaşlara cumhurbaşkanlığı otobüsünün üzerinden çay fırlattı. Cumhurbaşkanı erdoğan, gaziantep'te yaptığı konuşmanın akabinde yine yurttaşlara çay fırlattı. Cumhurbaşkanı erdoğan afetzedelere keyif çayı fırlattı. Erdoğan'dan marmaris'te çay dağıtımı #shorts. Akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, marmaris'ten ayrılırken içinde bulunduğu otobüsün açık kapısından yolun kenarında duran bir gruba da çay paketi fırlattı. Erdoğan'ın yangın bölgesine vatandaşlara çay fırlattığı görüntülere sosyal medyadan tepki yağdı. Ana sayfa > gündem > cumhurbaşkanı erdoğan, afet bölgesine çay fırlattı! Erdoğan'ın çay dağıtması ile ilgili sosyal medyada paylaşılan bir video çok konuşuldu.

Cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan, orman yangınlarının devam ettiği muğla'nın marmaris i̇lçesinde yaptığı konuşmanın ardından vatandaşlara çay fırlattı.

Sel felaketinin ardından bölgeyi ziyaret eden erdoğan'ın yurttaşlara çay fırlatma görüntüleri tepki çekmişti. Akp'li cumhurbaşkanı tayyip erdoğan afet bölgesi rize'de sel ile sarsılan yurttaşlara çay fırlattı. Erdoğan, konuşmasının ardından ise sel bölgelerinde yaptığı gibi yine halka çay fırlattı. Erdoğan, konuşmasının ardından sel bölgelerinde yaptığı gibi yine halka çay fırlattı. Erdoğan, ormanlarımızı yakanları bulup ciğerlerini yakmak boynumuzun borcudur dedi. Yangınlar için muğla'ya giden erdoğan burada da vatandaşlara çay fırlatınca tepki çekti. Erdoğan'ın açıklamasından satır başları şöyle Erdoğan afet bölgesi rize'de sel ile sarsılan vatandaşlara çay fırlattı. + cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan, orman yangınlarının devam ettiği muğla'nın marmaris i̇lçesinde yaptığı konuşmanın ardından vatandaşlara çay fırlattı. Erdoğan afetzedelere yine çay paketi fırlattı. Herne'den sel felaketi mağdurları için yardım. Geçen hafta selin vurduğu rize'de kaybolan 6 kişinin cansız bedenine ulaşıldığını belirten erdoğan diğer 2'si için yoğun gayret gösteriliyor dedi. Erdoğan'ın bu hareketi sosyal medyada vatandaşlar tarafından tepki ile karşılandı.